HMS Interaktiv

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

HMS Interaktiv

HMS oppfattes ofte som et tidkrevende og komplisert pålegg fra myndighetene. Vi i Stamina Interaktiv har et eget, svært brukervennlig system med mange fordeler. Spesielt for deg med ansvar for HMS i små og mellomstore bedrifter.

Mobil, nettbrett eller laptop? Du får HMS på alle plattformer

Vårt HMS system er plattformuavhengig, det vil si at du har tilgang til det uansett om du er på kontoret, på reise eller på ferie. 

Vårt system inkluderer også personalhåndbok

Viktig informasjon, rutiner og regler – vårt system gir skreddersydd informasjon når dine kolleger trenger den. Det sparer deg for unødvendige spørsmål.

Systemet inkluderer flere nyttige funksjoner

Vi tilpasser systemet slik at det har høy nytteverdi for din arbeidsplass. Her kan de de ansatte legge inn ferieforespørsler, fravær og annet som gir deg bedre kontroll i arbeidshverdagen.

Se hvordan - helt enkelt

Du kommer fort i gang

Vårt HMS system er tydelig forklart og enkelt å bruke. Og skulle du stå fast og trenge hjelp til å komme i gang, står systemveileder klar til å hjelpe deg.

Hvilke HMS pålegg gjelder for din arbeidsplass?

Bransjer utsettes for varierende grad av risiko, derfor er kravet til HMS ulikt fra bransje til bransje. Ring oss gjerne på 33 12 19 70 om du lurer på om det er lovpålagt HMS i ditt tilfelle. Uansett bør du vite at internkontrollforskriften sier at alle bransjer må dokumentere HMS-arbeidet skriftlig.

Vårt HMS system passer for din bransje

Innearbeidende eller utearbeidende, lett kontorarbeid eller tunge tak? Felles er at alle bransjer vil finne glede og nytte av å jobbe med vårt HMS system. Spør oss gjerne om referanser.

Vi ringer deg i løpet av kort tid!

Fyll ut feltene under, så tar vi raskt kontakt for en uforpliktende samtale om HMS Interaktiv